I. Am. Supergirl.


Untitled.
Monday, August 13, 2012 | 7:14 PM | 0 Words

Assalamualaikum and Hi. Sometimes, I feel like I'm not myself. Kawan lama nisah cakap bila nisah ada kawan baru nisah lupa diaorang. Mana ada :'| Susah tau nak jumpa kawan-kawan lama ni. Especially, yang bukan sekolah yang sama. Things are so complicated right now. Tahun ni nisah dapat banyak kawan fake, yang kutuk-kutuk nisah belakang pastu sebarkan kat budak-budak form 2. Even yang nisah tak kenal pun kutuk-kutuk nisah. Ya Allah, apa nak jadi ni. Apa salah besar nisah buat kat korang sampai nak kutuk-kutuk nisah, nak benci nisah, nak buruk-burukkan nisah depan orang lain.

 kalau awak tak puas hati cakaplah kat saya. tak perlu buat macam tu. Bulan puasa, ingat tu. Saya pun dah penat. penat. Saya tau yang saya tak perfect macam awak. Nobody's perfect. Okay, nisah mengaku yang nisah annoying, busybody, gedik tapi takkan sampai korang nak kutuk-kutuk nisah depan orang. kalau orang lain tu faham lah, nisah depan orang yang nisah tak kenal?! I just wish everything can be perfect, just one time. please? I am sick of being the girl who is always being told what to do. I'm already big, and I can do my own decisions. Kak Dinie memang betul, blog ni memang tempt luahkan perasaan. Well, nobody doesn't even understand me. Assalamualaikum and bye.

-Nisah xoxo- 

-Past-