I. Am. Supergirl.


My Purple Skin !
Friday, September 9, 2011 | 7:10 PM | 0 Words

Assalamualaikum. Hey There. dah tengok blog baru nisah ? sorry lah guys. yang lainlain tu dah jadi bengong sikit. so , terpaksa. anyway , credits to Lettha and Ainaa for the skin. I Heart It SOO MUCH =D/ wahh , cantik tak gambar tu ? nisah ambik daripada wehearti.com. korang cuba lah ! \ and i'm like WOW after looking at this blog ! I really don't know how to repay you guys ! Really Don't Know. =D

Okay , malam ni nisah akan berhenti Updating  dan akan DE-ACTIVATE facebook account nisah. so, korang likelike jer yag ada kat blog nisah tu kay ? Anyways , the reason why i did that because in 4 days time , bersamaan dengan 13th september , nisah akan menghadapi periksa UPSR / seram dengar 4 hruf 4 perkataan 4 makna tu \ Ya Allah. Berikanlah kekuatan dan semangat untuk menjalankan peperiksaan UPSR ini. AminAminYaRabalAlAmin. 

So , Nisah mintak banyakbayakbanyak korang doakan untuk nisah. masa nisah tunggu bas hari ni , adalah seorang cikgu ni, dia melaih untuk menjadi cikgu. dia bagi nisah tipstips untuk UPSR nanti. dia cakap kita takpayah takut sebab kalau kita takut susah untuk kita menjawap soalan. pastu dia cakap kita kena mintak ibu yang doakan , sebab ibu yang selalu di sisi kita kan ? 

Kbye. 

Nisah Akan Berhenti SE-KA ..
RANG.,


-Past- | -New-