I. Am. Supergirl.


Contest Oh Bergayanya Aku!
Wednesday, October 12, 2011 | 2:25 PM | 0 Words

Assalamualaikum, nisah mau masuk contest pertama diaorang. sooo, inilah :

syarat-syaratnya:

1 / mestilah FOLLOW blog nina dan qjey (wajib sebab senang mengetahui update contest ini dari semasa ke semasa)
2 / LIKE lah page diaorang
3 / BUAT satu entry yang bertajuk : CONTEST OH BERGAYANYA AKU !
4 / COPY banner di atas dan letak di dalam entry anda sekali serta linkkan ke blog ni
5 / masukkan SATU gambar anda yang paling bergaya, cantik, hot dan sebagainya untuk dipertaruhkan (lebih pun tak apa) - gambar tersebut boleh di edit/original
6 / tag minimum 2 rakan blogger dan mestilah mereka tahu yang mereka ditag (beritahu je orang yang korang tag tu)
7 / contest ini akan dibatalkan sekiranya kurang dari 5 penyertaan. so tag lah ramai ramai lagi bagus
terbuka kepada lelaki dan perempuan
TARIKH TUTUP : 04/10/2011 - 04/11/2011

HADIAH:

1st - topup RM 10 (MAXIS/CELCOM)
2nd - topup RM 5 (MAXIS/CELCOM)
3rd - topup RM 3 (MAXIS/CELCOM)

Nisah punya gambar : 


Okay, Gedik lah gambar ni. T____T

Nisah tagg, 


KayBye. 


-Past- | -New-