I. Am. Supergirl.


It's the Holidays!
Monday, November 28, 2011 | 7:24 AM | 0 Words
Photobucket


 - Goshhh! He's so cute! ily  -

HalloHallo :) Lama tak update kan? nisah agak busy cuti ni. so, tak sempat lah nak update. nisah ada kan tulis post pasal hari keputusan UPSR dan hari terakhir sekolah kan? so, you guys know the story, right? okenggg, back to the point. seminggu selepas tu, nisah pergi langkawi! pergi dengan wafa, anne,  mawaddah, athirah, ummi, ain, ecah dengan dia  Ahaks! - erghhhh, gedik je lebih - memang best gila lah! i totally love you guys! i really had the best time with you guys. anyways, pergi pantai tu dengan wafa dan anne. memang best ah, boleh lah mandi laut dengan korang. I just wish that we could do that again. 

Naik bot tu memang best lah dengan korang. since you guys we're all 6Dahlians and i was the only Anggerikians. But it was cool totally love you guys, hope we could do that again. pastu shopping dengan korang memang takleh blah ar. beli owl necklace yang sama dengan the cutie teddy bear, wafa  and the same bracelet with the adorable teddy bear, ardini aka anne 

well, gambar waiting for the adorable teddy bear to upload. well thats all. Kbyeee 



-Past- | -New-