I. Am. Supergirl.


Muka yang baru :)
Tuesday, November 1, 2011 | 10:05 PM | 0 Words
Photobucket



/ Waaaah. Lawanya diaorang. Maria Elena lawa sangatsangat! \

Anneyong haseyo! Wahh, dah siap pun blog nisah. penat buat. hehe, nak buat lawalawa macam korang punya. Anyways, nisah memang suka gilooooss dengan template ni. sukasuka. Hehe, anyways. nisah nak ucapkan tahniah kepada Maria Elena sebab pertunangan dia. Bila nak kahwin? Nak jadi flower girl boleh? Lol. Just joking. Tahniahnya, Insyaallah, harap semua berjalan dengan lancar. 

okay, nisah dapat no.2 dalam kelas! tapi taktau keputusan UPSR. -.- Tapi si dia dapat 4A 1B. Pandai kan kan? dia pandai, nisah takdelah sepandai macam dia. tapi, takpe. mana mungkin kan dia notice a girl like me. look at me, nisah ni blur, sakai dan gedik. / mengaku pun \ . tapi, masih dapat masuk anugerah cemerlangan kan? dapat jumpa dia. Hehe, okay dah lah tu. dah penat lah. 

KBye. 



-Past- | -New-