I. Am. Supergirl.


Freebies : Header II
Thursday, December 15, 2011 | 7:36 AM | 0 Words

/ I want this <3 \

Assalamualaikum. Hari ni nisah nak bagi korang freeeeeeeeeebies :] Hari ni nisah rajin okay? hehe, selalunya nisah takdelah macam ni kan. okay, yang gambar dalam header tu bagi credit kepada cik Google. dan header tu credit nisah ye? sebab nisah rasa rajin hari ni xD Okay, kalau nak ambik, comment dulu kay? baru ambik. supaya nisah tau siapa yang ambik header tu. Okengg. Presenting the headers : - 






Tekan je gambar dia kay? pastu save. siap :] Kbye. 

-Past- | -New-