I. Am. Supergirl.


Sekolah Menengah And Langkawi Pics!
Saturday, December 24, 2011 | 8:20 AM | 0 Words
Assalamualaikim..

Ahhh! Seminggu je lagi sebelum sekolah. haih, nisah dah nak masuk Form 1. seriously, takut gila. nisah ambik bahasa arab, sebab mak suruh dan teringin nak belajar bahasa baru. Kan, bahasa arab tu bahasa syurga. lagipun, kalau nisah fail pun, nisah akan turun ke kelas B, C, D atau E. Nasib kalau tak masuk kelas J, K. Seriously, tak nak masuk kelas J, K. Antara budak yang aling nakal dan gengster di situ. Seriously, tak nak! tak nak! tak nak!!!

Btw, gambar langkawi dah sampai! :-


Meet Aisyah and Anne. Two little angels ♥


Pantai dekat sana memang lawa sangat!


Wafa, Anne, Annisah ♥


Gamat! Siapa nak? ;)


The cable car bridge ♥


That well at Mahsuri's time. 


Pejam mata sebab takut. Hahaha! Look at my teeth :D


Naik speedbot. Tengok rambut diaorang! Fly like the wind!


Mizuki & Yumiko ♥


I love this Picture ♥


Me & Wafa berjalan ala-ala redcarpet


Bunnys! ♥


KFC ♥


Wafa & Athirah ♥


YummyYummy!


Bantal Busuk ♥ Cikgu Azimah dan Ustazah :)


Gua Kelawa, Tudung I serabai sikit. :/


Feri! Budak-Budak lain tu memekak je. -.-


Naik speedbot  ♥


Let me Introduce you. From the left, Amir, Haziq, Iqbal, Aisyah, Me, Fitri, Iman, and Wafa. Anne takde sebab Anne yang tangkap. 


She too cute ♥


Kay, that's me trying to eat the burger :D

Kbyeee ♥

Credits ; Anne 

-Past- | -New-