I. Am. Supergirl.


Tagged! Again~
Sunday, December 11, 2011 | 11:15 AM | 0 Words




/ I just love this style ♥

Assamualaikum wbt. Hey there, sorry sebab lama tak update. Busy sangat sebab sekolah, perkhawinan, hadiah. tak sempat lah nak update :/ tapi, alhamdulillah hari ni dapat post! Yeay ♥ Okay, i've just been tagged by Kak Izaty ♥ Ma kaseh kak. okay, let's play this game~



Rules and Regulations :-

  • You must post these rules in your entry
  • Each person must post about themselves in their journal
  • Answer the questions that tagger has set for you in their post
  • Create 11 new quetions to tag and link them in your post
  • Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
  • No tag back allowed
  • No stuff in the tagging section about \YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS/ you legitimately (aka REALLY with ALL HONESTLY) have tagged 11 people.
 The questions :-

1. Awak ada boyfriend/crush?
  • crush tu ada, boyfriend? waiting :)
2. Lelaki pilihan awak macam mana?
  • someone kind, sederhana, baik hati, kelakar, selalu solat dan beriman
3. Kalau lelaki yang awak sayang bersayang-sayang dengan perempuan lain apa awak buat?
  • Lepaskan dia. Dia tak sayngkan kita kan?
    4. Kalau orang maki awak, apa awak buat?
    • kalau dia maki teruk-teruk. makilah dia balik 
    5. Awak suka mata sepet ke besar?
    • dua-dua :)
    6. Awak suka orang menggedik dengan orang yang awak sayang?
    • TAK! 100% TAK!
    7. Awak freehair ke bertudung?
    • Bertudung 
    8. Bagi awak, perempuan yang macam mana patut kena lempang? 
    • perempuan yang gedik, mangada, manja, kurang ajar, biadab.
    9. Bagi awak, lelaki yang macam mana patut kena lempang?
    • lelaki yang menipu dekat perempuan dan diri sendiri. 
    10. Dalam banyak-banyak artis yang ada, yang mana yang paling awak gila? 
    •  Greyson Chance
    11. Siapa nama bestfriend awak?
    • Saya ada 5. Liana, Dhiya, JJ, Dayang, Syahirah :D
    My Questions :-

    1. Blackberry atau iPhone? 
    2. Henset apa yang awak guna sekarang? 
    3. Apa yang membuat korang happy sekarang?
    4. Menyanyi atau menari?
    5. artis perempuan yang paling gemar?
    6. artis lelaki yang paling gemar?
    7. facebook, blog atau twitter?
    8. bestfriend ada berapa?
    9. nama bestfriend awak?
    10. the biggest lie that you've told is?
    11. kalau awak bertudung, bawal atau selendang?
    the luckiest people today is :-


    -Past- | -New-